Angličtina pro pokročilé samouky - Kollmannová, Ludmila, 1921- (Leda, 2018)
Jazykový kurz se zaměřuje na nácvik tří základních dovedností: porozumění textu, poslech, ústní projev. Součástí učebnice je sada nahrávek ve formátu MP3. Určeno pro pokročilé studenty-samouky, ale lze využít i pro různé typy kurzů angličtiny. Jednotlivé lekce jsou zaměřeny na komunikační situace (např. seznamování, zaměstnání), ale prohlubují i znalosti americko-anglických reálií. Dosažený stupeň pokročilosti odpovídá stupni C1. -- Navazuje na učebnici Angličtina pro mírně a středně pokročilé samouky.
Anglicko-český slovník
Keywords: angličtina; English language; jazyková úroveň B2 -- jazyková úroveň C1; učebnice; jazykové učebnice, texty, příručky (B); jazykové učebnice, texty, příručky (C); textbooks; language textbooks, texts, handbooks (B); language textbooks, texts, handbooks (C)