Angličtina pro pokročilé samouky - Kollmannová, Ludmila, 1921- (Leda, 2018)
Jazykový kurz se zaměřuje na nácvik tří základních dovedností: porozumění textu, poslech, ústní projev. Součástí učebnice je sada nahrávek ve formátu MP3.