Protektorát 1939-1945 : okupace, odboj, denní život (Extra Publishing, s.r.o., 2018)
Politický, hospodářský i kulturní vývoj českých zemí v období nacistické okupace. Součástí práce jsou rovněž kopie dobových dokumentů.
Na obálce nepřesný údaj: obsahuje 69 vložených kopií unikátních dokumentů doby
Chronologické přehledy
Publikace uložena v kartonovém pouzdru (32 x 25 x 5 cm)
Keywords: 1939-1945; události -- Česko -- 1939-1945; protifašistický odboj -- Česko -- 1939-1945; okupace -- Česko -- 1939-1945; každodenní život -- Česko -- 1939-1945; events -- Czechia -- 1939-1945; anti-fascist movements -- Czechia -- 1939-1945; military occupation -- Czechia -- 1939-1945; everyday life -- Czechia -- 1939-1945; Česko -- společnost a politika -- 1939-1945; Česko -- dějiny; Protektorát Čechy a Morava (1939-1945); Czechia -- society and politics -- 1939-1945; Czechia -- history -- 1939-1945; Bohemia and Moravia (Protectorate, 1939-1945); přehledy; dokumenty; obrazové publikace; faksimile; surveys; documents; pictorial works; facsimiles