Protektorát 1939-1945 : okupace, odboj, denní život (Extra Publishing, s.r.o., 2018)
Politický, hospodářský i kulturní vývoj českých zemí v období nacistické okupace. Součástí práce jsou rovněž kopie dobových dokumentů.