Baťovídky : příběh medvěda Toma = Baťoviedky : príbeh medveďa Toma - Pribilincová, Michaela (Nadace Tomáše Bati, 2017)
Pohádkový příběh medvídka Toma z lesíka Zlínovod přibližuje dětem od 6 let život Tomáše Bati. Dvojjazyčné česko - slovenské vydání.