Dědek na kole : fejetony s ilustracemi Miroslava Bartáka - Feldstein, Petr, 1943- (Cosmopolis, 2016)
S vtipem a nadhledem vypráví svůj životní příběh formou fejetonů český novinář a spisovatel Petr Feldstein.
Keywords: každodenní život; everyday life; české prózy; fejetony; Czech prose; feuilletons