Republika československá : 1918-1939 - Hájková, Dagmar, 1962-; Horák, Pavel, 1983- (Strategie AV21. Špičkový výzkum ve veřejném zájmu, 2018)
Politické, hospodářské, sociální i kulturní dějiny Československa v letech 1918-1939.