Bezpečnostní, zahraniční a evropská politika Visegrádské skupiny - Cabada, Ladislav, 1973-; Waisová, Šárka, 1978- (Togga : Metropolitan University Prague Press, 2018)
Vývoj bezpečnostní, zahraniční a evropské politiky zemí Visegrádské čtyřky.
Keywords: bezpečnostní politika -- země Visegrádské skupiny; zahraniční politika -- země Visegrádské skupiny; evropská integrace -- země Visegrádské skupiny; security policy -- Visegrád Group countries; foreign policy -- Visegrád Group countries; European integration -- Visegrád Group countries; země Visegrádské skupiny -- zahraniční vztahy; Visegrád Group countries -- foreign relations; kolektivní monografie; collective monographs