Bezpečnostní, zahraniční a evropská politika Visegrádské skupiny - Cabada, Ladislav, 1973-; Waisová, Šárka, 1978- (Togga : Metropolitan University Prague Press, 2018)
Vývoj bezpečnostní, zahraniční a evropské politiky zemí Visegrádské čtyřky.