Neviditelný = The invisible man - Olšovská, Dana (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2018)
Zjednodušené dvojjazyčné převyprávění klasického fantastického románu H.G.Wellse, dpolněné cvičeními a odkazem na MP3 nahrávku anglického textu. Určeno začátečníkům v angličtině.