Street art : současná městská výtvarná scéna - Mattanza, Alessandra, 1971- (Slovart, 2018)
Obrazová publikace představuje různé podoby současného street artu a graffiti. Přináší dvacítku medailonů pouličních umělců z různých koutů světa: vedle textů, které sledují jejich uměleckou dráhu, obsahuje ukázky jejich prací.
Keywords: 21. století; pouliční umělci -- 21. století; street art -- 21. století; graffiti -- 21. století; street artists -- 21st century; street art -- 21st century; graffiti -- 21st century; portréty; rozhovory; obrazové publikace; portraits; interviews; pictorial works