A na mě nikdo nemá čas : jak se cítí a jak to vidí sourozenci lidí (nejen) s autismem - Bittmannová, Lenka; Bittmann, Julius (Pasparta, 2018)
Cílem publikace je podpořit rodiče dětí s nějakým hendikepem ve výchově jejich sourozenců a pomoci sourozencům těchto dětí pochopit a tolerovat své bratry a sestry.
Keywords: rodiny s dětmi s postižením; sourozenci; interpersonální konflikty; psychologie dítěte; děti s autismem; families with children with disabilities; siblings; interpersonal conflicts; child psychology; children with autism; příručky; případové studie; handbooks and manuals; case studies