Vědci, vynálezci a podnikatelé v Českých zemích. Svazek pátý, - Kraus, Ivo, 1936-; Šolcová, Alena, 1950-; Volf, Jaromír, 1954- (Jonathan Livingston, s.r.o., 2018)
Životní osudy pěti českých vynálezců, objevitelů a podnikatelů 19. století.