Příprava firemního vedení 101 : co musí každý lídr znát - Maxwell, John C., 1947- (Euromedia, 2017)
Firma, která správně funguje, není zásluhou pouze současného obsazení na vedoucích pozicích. Z těchto pozic je nutné tým okolo sebe budovat, předávat letité zkušenosti a tak si zajistit prosperitu i do budoucích let. V této knize se od autora dozvíte, jak by mělo předávání těchto zkušeností probíhat a vybudovat tak ve firmě stálou strukturu, která jí zajistí úspěch i v dalších letech po odchodu pracovníků na nejvyšších pozicích. Nakladatelská anotace.
Keywords: management; řídící práce; týmová práce; psychologie řízení; leadership; team work; psychology of management; populárně-naučné publikace; popular works