Kniha umění - Bugler, Caroline; Kramer, Ann, 1946-; Weeks, Marcus; Whatley, Maud; Zaczek, Iain (Universum (Knižní klub), 2018)
Přehled vývoje světového výtvarného umění od pravěku po začátek 21. století.