Jak dál? : svět, Evropa a Česká republika v době "na rozhraní" : rozhovor se třinácti osobnostmi české vědy, kultury a politiky - Bárta, Miroslav, 1969-; Kovář, Martin, 1965- (Academia, 2018)
Rozhovory s významnými českými osobnostmi o současných problémech naší země, Evropy i západního světa.
Keywords: 21. století; osobnosti -- Česko -- 21. století; intelektuálové -- Česko -- 21. století; vědci -- Česko -- 21. století; politici -- Česko -- 21. století; názory a postoje; civilizace -- 21. století; krize (společnost) -- 21. století; celebrities -- Czechia -- 21st century; intellectuals -- Czechia -- 21st century; scientists -- Czechia -- 21st century; politicians -- Czechia -- 21st century; views and attitudes; civilization -- 21st century; social crisis -- 21st century; rozhovory; interviews