Adaptace Severoatlantické aliance na nové mezinárodní bezpečnostní prostředí : aplikace přístupů konceptu kooperativní bezpečnosti - Kříž, Zdeněk, 1972- (Masarykova univerzita, Mezinárodní politologický ústav, 2006)
Publikace pojednává o adaptaci Severoatlantické aliance na současné mezinárodní bezpečnostní prostředí.
300 výt.
Keywords: Severoatlantická aliance; mezinárodní instituce a organizace; mezinárodní spolupráce -- země Severoatlantické aliance; mezinárodní bezpečnost -- země Severoatlantické aliance; bezpečnostní politika -- země Severoatlantické aliance; mezinárodní ozbrojené síly -- země Severoatlantické aliance; international institutions and organizations; international cooperation -- NATO countries; international security -- NATO countries; security policy -- NATO countries; international armed forces -- NATO countries; studie; studies