Adaptace Severoatlantické aliance na nové mezinárodní bezpečnostní prostředí : aplikace přístupů konceptu kooperativní bezpečnosti - Kříž, Zdeněk, 1972- (Monografie ;, 2006)
Publikace pojednává o adaptaci Severoatlantické aliance na současné mezinárodní bezpečnostní prostředí.