Management a hospodaření muzeí - Ochrana, František, 1952-; Plaček, Michal; Půček, Milan, 1968-; Šimčík, Antonín, 1973- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2018)
Publikace se věnuje problematice řízení a hospodaření muzejních institucí: vedle teoretických východisek a vlastního výkladu přináší i vybrané případové studie z Česka a Slovenska.
Keywords: muzejní management; muzejnictví; muzea -- Česko; museum management; museums -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs