Flautoškola 2 učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu : metodický sešit pro učitele

Ilustrovaná učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu autorů Jana a Evy Kvapilových, pedagogů a propagátorů profesionálního přístupu k zobcové flétně, k její problematice a výuce i hře na ni, spojuje kreativitu žáka a učitele, trpělivé zvládání jednotlivých hudebních krůčků a přináší hlavně radost...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Kvapil, Jan, 1968- (Author), Kvapilová, Eva, 1963- (Author)
Format: Musical Score
Language: Czech
Published: Praha ; Bratislava : WinGra, 2004
Subjects:
Physical Description: 68 s. ; 30 cm

Cover

Description
Summary: Ilustrovaná učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu autorů Jana a Evy Kvapilových, pedagogů a propagátorů profesionálního přístupu k zobcové flétně, k její problematice a výuce i hře na ni, spojuje kreativitu žáka a učitele, trpělivé zvládání jednotlivých hudebních krůčků a přináší hlavně radost ze hry na flétnu. Je vhodná zvláště pro individuální výuku dětí od šesti let a obsahuje i mnoho podnětů pro skupinovou výuku. Prostřednictvím Metodického sešitu, který uvádí podrobné vysvětlení k probírané látce a řadu dalších zajímavých nápadů, umožňuje Flautoškola učitelům orientovat se v metodice výuky. Publikace je doplněna notovými a textovými příklady.
Učebnice hry na sopránovou zobcovou flétnu vycházející ze zkušeností špičkových světových pedagogů a hráčů je určena pro výuku dětí od šesti let.