Minimum z BOZP - Janáková, Anna (Verlag Dashöfer, 2018)
Přehled základních informací z oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Příručka.
Keywords: bezpečnost práce; hygiena práce; occupational safety; industrial hygiene; informační publikace; information publications