Kritický pohled na web - Ihnat, Štefan, 1987- (Critical works s.r.o., 2016)
Kapitoly objasňují jednotlivé kroky při tvorbě webových stránek z hlediska zadavatele. Text vysvětluje základní pojmy a snaží se pomoci při rozhodování v různých fázích procesu budování stránek, případně radí, čemu se rozhodně vyhnout. Zabývá se mj. webhostingem, redakčním systémem, redesignem, šablonami. Nechybí ani kapitola věnovaná smlouvě o dílo, ceně webových stránek, právnímu minimu majitele webových stránek; v závěru slovníček pojmů.
Terminologický slovník
Keywords: World Wide Web; WWW stránky; WWW design; web pages; web design; příručky; handbooks and manuals