Kritický pohled na marketing - Ihnat, Štefan, 1987- (Critical works s.r.o., 2017)
Příručka popisuje různé pojmy a účinné strategie z oblasti internetového marketingu.
V tiráži uveden vydavatel: Powerprint
Keywords: internetový marketing; Internet marketing; příručky; handbooks and manuals