Budiž voda : izraelská inspirace pro svět ohrožený nedostatkem vody - Siegel, Seth M., 1953- (Aligier s.r.o., 2018)
Izraelský právník předpovídá, že kolem roku 2020 přestanou i na nečekaných místech stačit zásoby vody a v nabízí řešení efektivního hospodaření s vodou.
Z angličtiny přeložila Hana Škapová
"S aktuální předmluvou autora knihy pro Českou republiku"--Obálka
Chronologický přehled
Keywords: vodní zdroje -- Izrael; voda -- Izrael; zásobování vodou -- Izrael; vodní hospodářství -- Izrael; water catchment areas -- Israel; water -- Israel; water supply -- Israel; water management -- Israel; Izrael -- dějiny; Israel -- history; monografie; monographs