Zákoník práce : komentář - Vysokajová, Margerita, 1954-; Kahle, Bohuslav, 1941-; Randlová, Nataša, 1967-; Hůrka, Petr, 1974-; Doležílek, Jiří, 1963- (Wolters Kluwer, 2015)
Komentované znění zákoníku práce na základě právního stavu k 1. 10. 2015.
"Právní stav publikace k 1.10.2015"--Rub titulní stránky
Keywords: pracovní právo -- Česko; labor laws and legislation -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries