Principy radiační ochrany v nukleární medicíně a dalších oblastech práce s otevřenými radioaktivními látkami - Kubinyi, Jozef, 1955-; Sabol, Jozef, 1944-; Vondrák, Andrej, 1981- (Grada Publishing, 2018)
Kniha napsaná uznávanými odborníky představuje ucelený úvod do radiační ochrany pro potřeby nukleární medicíny, zahrnující zásady ochrany především pracovníků v oboru a pacientů.