Otevřená rodina : cesty, během níž vyrostou děti i rodiče - Tsabary, Shefali, 1972- (BizBooks, 2018)
Dr. Shefali Tsabaryová umně propojuje východní filozofii se západní kulturou a ukáže vám, že pěstovat blízký vztah s dětmi je možné a že v takovém vztahu mohou kvést děti i rodiče. Staňte se "vědomým rodičem" a najděte rovnováhu v rodině i životě. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: rodiče a děti; rodičovství; výchova dítěte; psychologie rodiny; výchova k rodičovství; sebeuvědomování; emoční inteligence; duchovní inteligence; parents and children; parenting; child rearing; psychology of family; education for parenting; self-awareness; emotional intelligence; spiritual intelligence; populárně-naučné publikace; popular works