Jak to dělají skvělí rodiče : 75 tipů jak vychovat skvělé děti - Reischer, Erica (BizBooks, 2018)
Praktický rádce shrnuje praxí ověřené metody, které pomáhají rodičům měnit žádoucím směrem dětské chování a přispívají ke zdravému vývoji dětí i vztahů v rodině.