Václav Boštík (1913-2005) : k stému výročí malířova narození - Boštík, Martin, 1975-; Vosyka, Stanislav, 1960-; Zemina, Jaromír, 1930- (Arbor vitae ve spolupráci s Regionálním muzeem v Litomyšli, 2013)
Kolektivní monografie věnovaná Václavu Boštíkovi, význačné postavě českého výtvarného umění 20. století. Vychází u příležitosti 100. výročí narození malíře.