Zobrazení bez reprodukce? : fotografie a performance v českém umění sedmdesátých let 20. století = Representation without reproduction? : photography and performance in Czech art of the 1970s - Buddeus, Hana (UMPRUM, 2017)
Studie zkoumá specifické rysy českého performativního umění 70. let 20. století a jeho vztah k fotografii. Své argumenty autorka ověřuje na vybraných dílech Petra Šembery, Karla Milera, Jana Mlčocha či Jiřího Kovandy.
Souběžný název z tiráže
Keywords: 1971-1980; fotografie -- Česko -- 1971-1980; performance (umění) -- Česko -- 1971-1980; fotografická dokumentace; photography -- Czechia -- 1971-1980; performance art -- Czechia -- 1971-1980; photographic documentation; disertace; fotografické publikace; dissertations; photographical works