Identifikační genetika v právní praxi - Kožina, Jiří, 1982- (Wolters Kluwer, 2018)
Vývoj identifikační genetiky a rozbor právní úpravy této disciplíny na základě stavu k 31. 3. 2018.
"Právní stav publikace je k 31.1.2018"--Rub titulní stránky
Keywords: identifikace osob; identifikace věcí (kriminalistika); DNA (nukleová kyselina); forenzní genetika; forenzní genetika -- Česko; soudní rozhodnutí a stanoviska -- Česko; identification of persons; identification of objects (criminal investigation); deoxyribonucleic acid; forensic genetics; forensic genetics -- Czechia; judgments -- Czechia; identifikační genetika; monografie; monographs