Prostor pro člověka v tvorbě Michala Škody - Melková, Pavla, 1964- (Arbor vitae, 2016)
Monografie představuje výtvarné práce Michala Škody. Výtvarník a zároveň kurátor se v poslední době věnuje jednak čistě abstraktním grafitovým kresbám, jednak přináší ukázku jeho intervencí do architektonických prostorů.