Skleněné rozhovory : české umělecké sklo na fotografiích Miroslava Vojtěchovského = Glass dialogues : Czech glass art in photographs by Miroslav Vojtěchovský - Vojtěchovský, Miroslav, 1947- (Createam s.r.o., 2016)
Fotografická publikace připomíná dílo vybraných osobností českého uměleckého sklářství. Jejich tvorbu zachycují barevné snímky Miroslava Vojtěchovského, významného vysokoškolského pedagoga, kurátora a fotografa skla.
Keywords: Vojtěchovský, Miroslav, -- 1947-; 20.-21. století; umělecká fotografie -- Česko -- 20.-21. století; umělecké náměty; sklářští výtvarníci -- Česko -- 20.-21. století; umělecké sklo -- Česko -- 20.-21. století; moderní umění -- Česko; artistic photography -- Czechia -- 20th-21st centuries; artistic themes; glass artists -- Czechia -- 20th-21st centuries; art glass -- Czechia -- 20th-21st centuries; modern art -- Czechia; fotografické publikace; photographical works