Skleněné rozhovory : české umělecké sklo na fotografiích Miroslava Vojtěchovského = Glass dialogues : Czech glass art in photographs by Miroslav Vojtěchovský - Vojtěchovský, Miroslav, 1947- (Createam s.r.o., 2016)
Fotografická publikace připomíná dílo vybraných osobností českého uměleckého sklářství. Jejich tvorbu zachycují barevné snímky Miroslava Vojtěchovského, významného vysokoškolského pedagoga, kurátora a fotografa skla.