Mezera : mladé umění v Česku 1990-2014 - Lindaurová, Lenka, 1960- (Společnost Jindřicha Chalupeckého : Yinachi, 2014)
Obsáhlý přehled mapuje vývoj současného českého vizuálního umění od roku 1990 do roku 2014.
Keywords: Cena Jindřicha Chalupeckého (soutěž); 20.-21. století; od 1990; 1990-2014; výtvarní umělci -- Česko -- 20.-21. století; české výtvarné umění -- 20.-21. století; vizuální umění -- Česko -- 20.-21. století; moderní umění -- Česko; kultura a společnost -- Česko -- od 1990; artists -- Czechia -- 20th-21st centuries; Czech art -- 20th-21st centuries; visual art -- Czechia -- 20th-21st centuries; modern art -- Czechia; culture and society -- Czechia -- 1990-; Česko -- společnost a politika -- od 1990; Czechia -- society and politics -- 1990-; antologie; obrazové publikace; anthology; pictorial works