Oranžový balonkový pejsek : bubliny, vřava a hrabivost na trhu se současným uměním - Thompson, Don (Artberry, 2018)
Ekonom a sběratel současného umění, Don Thompson, znovu poodhaluje vzrušující svět obchodování s uměleckými díly.