Práva na označení a jejich vymáhání : zákon o ochranných známkách, zákon o ochraně označení původu a zeměpisných označení, zákon o vymáhání práv z průmyslového vlastnictví : komentář - Horáček, Roman, 1966-; Biskupová, Eva, 1951-; Korver, Zuzana de, 1974- (C.H. Beck, 2015)
Komentované znění zákona o ochranných známkách, zákona o ochraně označení původu a zeměpisných označení a zákona o vymáhání práv z průmyslového vlastnictví.
Keywords: ochranné známky -- Česko; právo průmyslového vlastnictví -- Česko; trademarks -- Czechia; industrial property law -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries