Patentový zákon : komentář - Chloupek, Vojtěch, 1979-; Hartvichová, Kateřina, 1978- (C.H. Beck, 2017)
Komentované znění patentovaného zákona.
Keywords: patentové právo -- Česko; patent laws and legislation -- Czechia; zákony; komentáře; laws; commentaries