Mylné domněnky vědy : osvobození vědy a oživení ducha svobodného bádání - Sheldrake, Rupert A., 1942- (Fontána, 2014)
Autor zkoumá a zpochybňuje deset základních přesvědčení moderní vědy.
Keywords: kritika vědy; filozofie vědy; přírodní vědy; věda a společnost; critique of science; philosophy of science; natural sciences; science and society; eseje; essays