Pohybový systém : anatomie, diagnostika, cvičení, masáže - Dostálová, Iva, 1969-; Sigmund, Martin (Poznání, 2017)
Kniha je zaměřena na problematiku pohybového systému člověka. Je určena nejen pro tělovýchovné pracovníky, ale i zájemce o kvalitní péči o podpůrně pohybový systém.