Kapitoly z dějin tělesné kultury - Kössl, Jiří, 1943-2001; Štumbauer, Jan, 1953-; Waic, Marek, 1956- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2018)
Učební text z oblasti dějin tělesné kultury, tělesné výchovy a činnosti sportovních spolků ve světě i u nás.
Keywords: 19.-21. století; tělesná kultura -- dějiny; tělesná výchova -- dějiny; tělovýchova; dějiny tělovýchovy; tělovýchovné organizace -- Česko -- 19.-21. století; physical culture -- history; physical education and training -- history; physical education; history of physical education; physical education organizations -- Czechia -- 19th-21st centuries; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)