Designed in the USSR 1950-1989 : from the collection of the Moscow Design Museum (Phaidon, 2018)
Obrazová publikace nabízí ucelený pohled na sovětský design a užitou grafiku v období let 1950-1989. Představené výrobky (hračky, auta, látky, doplňky, domácí spotřebiče, plakáty či knižní obálky) pocházejí ze sbírek Moskevského muzea designu.