Zpěvník - Uhlíř, Jaroslav, 1945- (Fragment, 2008)
Populární autoři Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř nabízejí to nejlepší ze své tvorby - osmdesát čtyři nejznámějších písniček opatřených texty, melodickou linkou a kytarovými akordickými značkami.
Keywords: 20.-21. století; umělé písně; dětské písně -- Česko -- 20.-21. století; art songs; children's songs -- Czechia -- 20th-21st centuries; zpěvníky; songbooks