Zpěvník - Uhlíř, Jaroslav, 1945- (Fragment, 2008)
Populární autoři Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř nabízejí to nejlepší ze své tvorby - osmdesát čtyři nejznámějších písniček opatřených texty, melodickou linkou a kytarovými akordickými značkami.