Obsedantně kompulzivní porucha u dětí a dospívajících : příručka pro terapeuty, psychology i rodiče : pohledem kognitivně behaviorální terapie - Straková Jirků, Lucie (Pasparta, 2018)
Publikace se snaží rozšířit povědomí o závažnosti obsedantně kompulzivní poruchy (OCD) a přestavuje možnosti terapie a její specifika, jedná-li se o dětského či dospívajícího klienta.