Kapesní anglicko-český medicínský slovník : s výkladem klíčových slov - Dressler, Stephan (Grada, 2018)
Medicinský anglicko-český kapesní slovník obsahující takřka 15 tisíc pojmů. Klíčové pojmy pak doplňuje kromě českého překladu i anglický výklad.
Přeloženo z němčiny
Keywords: lékařství; angličtina; čeština; lékařská terminologie; medicine; English language; Czech language; medical terminology; dvojjazyčné překladové slovníky; terminologické slovníky; výkladové slovníky; bilingual translation dictionaries; terminological dictionaries; explanatory dictionaries