Kapesní anglicko-český medicínský slovník : s výkladem klíčových slov - Dressler, Stephan (Grada, 2018)
Medicinský anglicko-český kapesní slovník obsahující takřka 15 tisíc pojmů. Klíčové pojmy pak doplňuje kromě českého překladu i anglický výklad.