Odemykání dětského potenciálu - Mühlfeit, Jan, 1962-; Krůtová, Kateřina (Management Press, 2018)
Knižní zpracování unikátního semináře Odemykání dětského potenciálu, který vede světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají. Odhalíte, proč je důležité pomoct dětem objevit skryté talenty a jak je můžete z pozice rodičů podpořit v rozvíjení jejich silných stránek, aby je začali efektivně využívat. V životě, ve studiu a později i v práci. Nakladatelská anotace.
Keywords: rodičovství; výchova dítěte; koučování; psychologie dítěte; osobnostní a sociální výchova; talent; úspěch; parenting; child rearing; personal coaching; child psychology; personal and social education; success; populárně-naučné publikace; rozhovory; popular works; interviews