Odemykání dětského potenciálu - Mühlfeit, Jan, 1962-; Krůtová, Kateřina (Management Press, 2018)
Knižní zpracování unikátního semináře Odemykání dětského potenciálu, který vede světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.