Cizinci a daně : zdaňování všech druhů příjmů fyzických osob - cizích státních příslušníků v ČR - Vyškovská, Magdaléna (Wolters Kluwer, 2018)
Práce popisuje různé situace a problémy související se zdaňováním příjmů cizinců v České republice.
Kniha je dostupná také v systému ASPI a v elektronické podobě
Keywords: cizinci -- Česko; daň z příjmů fyzických osob -- Česko; aliens -- Czechia; personal income tax -- Czechia; monografie; monographs